ENGLISH   
ВЕЛИКО 
© ИНФО   
0897976248
 
 
boss@veliko.info     
             България :. Велико Търново        
 
Хотел "Алегро"
Хотел Алегро се намира в централната част на историческия Велико Търново, старата столица на България. Тук се съчетават колоритът атмосферата и българския дух на един съвременен град с възрожденски дух.Хотелът осигурява всички необходими условия за ползотворен и пълноценен престой, независимо от сезона. Първокласният комплекс притежава собствен стил, изключително комфортен и изискан - той е предпочитано място за посещения от туристите. Разположен на четири етажа в красива реставрирана къща хотелът предлага 12 двойни стаи и 2 апартамента. Всички те са изключително луксозни, модерно и уютно обзаведени. Шест от стаите са с изглед към градския парк, всички с двойни легла и вана. Останалите шест са със североизточно изложение и гледат към тиха уличка забранена за автомбили.
Апартаментите са двустайни, състоят се от спалня и дневна, общо помещение /антре/ и санитарен възел с достъп от всяка стая. В спалнята леглото е двойно, а дневната е модерно обзаведена.
Красив ресторант-градина с 80 места и тераса с 40 места са свързани с хотелската част. Изключително елегантното, архитектурно изпълнение, допълнено с естествена зеленина неминуемо предразполага към приятен и пълноценен отдих. Ресторантът е подходящо място за провеждане на бизнес срещи, семейни тържества, коктейли или просто за отпускане след изморителен ден. Ресторантът разполага с най- добрата селекция от вина и високоалкохолни напитки на територията на района.
 
 
    Погледнете Карта   
 
 
 
    Изберете период  
 
Цената е в български лева
Дължим бакшиш - 5.00
Период Тип стая - Брой гости Хранене Цена
02.01-29.12. Единична стая - един Закуска 70.00
02.01-29.12 Единична стая лукс - един Закуска 80.00
02.01-29.12 Двойна стая - двама Закуска 80.00
02.01-29.12 Двойна стая лукс - един Закуска 90.00
02.01-29.12. Апартамент с 1 спалня - двама Закуска 110.00
 
  Вижте, дали хотелът има празнична оферта »
    Направете резервацията 
 
                        /Всички полета са задължителни/
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължим бакшиш - 00.00 лв.               
     
 
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
DHTML JavaScript Menu By Milonic