ENGLISH    
ВЕЛИКО 
© ИНФО   
0897976248
 
  Горещи оферти:
boss@veliko.info
 България :. Албена :. Вилна зона  
 
Семеен хотел Диана
Хотел “Диана” е разположен на 1 км. пеш /на 2 км. с автомобил/ от морския бряг и е на главния път Албена – Балчик, спирка “Орехите”. От тук минават всички автобуси по направленията Балчик-Албена, Варна-Балчик-Каварна и София-Балчик-Каварна-Шабла.
Хотел "Диана" е семеен хотел, който се стреми да осигури на своите гости топлина и домашен уют. Хотелът е завършен през 2003 година по проект на програма за присъединяване на България към ЕС, целите на която са подпомагане и развитие на екологично чистия туризъм в България.
Хотелът разполага с 6 апартамента (с възможност за 4 легла) и 8 двойни стаи (с възможност за 2+1 легла), всички със собствен санитарен възел, душ, минибар и климатична инсталация. Стаите са изработени от естествени, екологично чисти материали, мебелите са от масивно дърво, съобразени със съвременните тенденции в дизайна.
Най-близо е плажът на курортен комплекс "Албена", който ежегодно е отличаван с приза "Син флаг" - символ на световните стандарти за чистота на водата и пясъка, както и на качество в обслужването.
В непосредствена близост до хотел "Диана" е склонът, който е любимо място за пара- и делтапланеристи. От тук минава известният за орнитолозите път на прелетните птици "Виа Понтика".
Освен спокойствието, чистия въздух и неподправената природа, само на 2 км от хотела нашите гости могат да се потопят във фееричната атмосфера на нощна "Албена" - казино, много дискотеки и нощни клубове, безброй атракции.
Хотелът има ресторант-тераса с 50 места и барбекю. Ястията са приготвени от екологично чиста продукция от региона. Менюто включва разнообразни специалитети от европейската и българската национална кухня. Особено търсени от нашите гости са рибните ястия, чиито естествен фон е гледката към Черно море. Тук могат да бъдат опитани маркови вина и качествени ракии на най-добрите винарски изби в България.
 
 
    Погледнете
 
 
 
    Изберете период  
 
/Цената е в лв. и включва нощувка, закуска, застраховка, курортна такса /
Период Тип стая Хранене Цена
01.05-30.06 Единична стая Закуска 40.00
01.05-30.06 Цена за двама в двойна стая Закуска 50.00
01.07-31.08 Единична стая Закуска 40.00
01.07-31.08 Цена за двама в двойна стая Закуска 50.00
01.09-30.09 Цена за двама в двойна стая Закуска 40.00
01.09-30.09 Цена за двама в двойна стая Закуска 50.00
 При покупка на 5  нощувки получавате ЕДНА безплатно, а при покупка на 10 нощувки - 2 безплатно!
 
Деца до 2 години - безплатно настаняване, деца между 2 и 12 години, ползват 50 процента отстъпка от цената на възрастните. Възрастен на допълнително легло в двойна стая или апартамент - 20 % отстъпка от цената за редовно легло
 
 
    Направете резервацията 
 
                        /Всички полета са задължителни/
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължима резервационна такса - 00.00 лв.     
     
 
 
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info  

For information on menu properties, please see https://www.milonic.com/menuproperties.php