За контакт: 052 606 022 0883 344 376
Сити Марк Варна

Разположен в сърцето на красивия черноморски град Варна, на площад "Независимост", в непосредствена близост до по-важните административни сгради, архитектурни и исторически забележителности на града, тризвездният хотел "City mark" може да Ви предложи всичко от което се нуждаете за пълноценен и изпълнен с приятни емоции и изживявания престой.
Местоположението на хотел "City mark" позволява бърз и лесен достъп до атрактивните заведения за хранене и забавление в град Варна. Хотелът е изключително подходящ както за ваканционен туризъм, така и за бизнес срещи и служебни пътувания. Хотел "City mark" предлага спокойствие, комфорт, уют и свежа атмосфера. На разположение на гостите има асансьор и кафе бар.
Хотелът разполага с POS terminal: Visa, Master Card, Borika, Diners Club.
Пететажният хотел "Сити Марк" предлага настаняване в общо 15 стаи, от които 7 приятно обзаведени двойни стаи, 1 луксозен апартамент и 7 комфортни студия.
Стаите предлагат чудесен изглед към фонтана на площад "Независимост" и към стара Варна. За удобството на гостите по време на престоя им в хотела всяка от стаите разполага с WC и баня с душ.
На разположение на гостите има: Асансьор, Кафе бар, Сейф на рецепцията, Бизнес услуги (изпращане на факс, копирни услуги), Rent-a-car,Химическо чистене, пране и гладене, Телефон, Климатик, WiFi, Интернет – в студията и апартамента.

Цени за настаняване
Снимки от хотел "Сити Марк":
Видео: