Оферти за Мини голф

Миниголф игрищата могат да бъдат един изключително доходоносен и забавен бизнес, който не изисква огромни инвестиции, ако са разположени на подходящи места. Те също така са подходящи като допълнителна атракция и средство за доходи към хотели, къмпинги, картинг писти, плувни комплекси и др.
Ако разполагате с подходящ терен в голям град или курортно селище, но не искате да финансирате или оперирате миниголф бизнес e възможна съвместна дейност, която да Ви носи доходи без допълнителна инвестиция от Ваша страна в средства и във време.
Ганчо Петров - 0878676973, 0897 976248 boss@veliko.info
Мини голф с "Мини Голф" ЕООД
"Мини Голф" ЕООД е единствената фирма в България, която изгражда миниголф игрища, съобразени с препоръките и стандартите на Световната и Британската миниголф федерации. Миниголф оборудването, което предлагаме също така е одобрено от Световната миниголф федерация.
Миниголф игрище тип "градски голф"
Развлекателно миниголф игрище тип "градски голф" за разнообразен терен. Обадете ни се за изработка на индивидуален проект, гарантиращ висока доходност при умерена инвестиция.
Светещ мини голф
Светещият мини голф е сравнително нова атракция, дори и в западните търговски центрове. Той разполага с флуоресцентни 3D скулптури наподобяващи холивудски филмови декори. Играта се осъществява в тъмна зала със специално осветление и с флуоресцентни стикове и топки.
Постоянни мини голф игрища
Стандартни миниголф игрища построени според изискванията на Световната и Британската миниголф федерации. Удобни както за развлечение, така и за състезателни цели. Стандартно миниголф игрище за разнообразен терен. Обадете ни се за изработка на индивидуален проект, гарантиращ висока доходност при умерена инвестиция.
Метални мини голф игрища
Металните игрища са подходящи в случаите, когато се налага да не се използват строителни дейности. Те са с размерите на постоянните стандартни, покрити със същата качествена изкуствена трева. Здравата сглобка между отделните елементи гарантира нивелирането на пътеките дори и върху трева или пясък. Липсата на дървени елементи гарантира здравината и използваемостта им дълги години при всякакви метереологични условия. Игрището е с тежина на една пътека около 120 кг (3 елемента по 40 кг), лесно се разглобява, транспортира и складира.
Портативно мини голф игрище
Портативни мини-голф пътеки, които могат да бъдат разположени на много ограничено външно или вътрешно пространство. Съоръжението е импрегнирано, устойчиво на вредни атмосферни влияния. Лесно могат да бъдат монтирани и премествани, поради това че са изключително леки и компактни. Идеално развлекателно решение за хотели, вили, домашни условия и офис употреба.
Мини голф под наем
Портативни игрища под наем за различни събития, корпоративни партита, семинари, тим билдинги, рождени дни, търговски изложения и други.
Могат да бъдат закупени отделни пътеки за индивидуално ползване или подарък като домашен/офис голф. Идеални са за трениране на патинга през зимните месеци.
Цена за комплект 387 лв. или 687 лв.
Тематични декорации
Разнообразете Вашия съществуващ или новопланиран развлекателен бизнес като изградите тематична декорация за вашия детски център, развлекателен парк, ресторант, хотел, аквапарк, заведение, лазерен таг и т.н. По този начин Вие ще имате уникална завършена стилна атракция, подходяща за всички посетители. Примерни теми: извънземни/космически кораб или чужда планета, пирати, чудовища, цялостна приказна история, приказна Гора, динозаври/Джурасик парк, воден свят/морско дъно, средновековни рицари/замък, състезателни коли/мотори, велики географски открития, важни моменти от Българската история...
Мини голф игрище на 100 кв. м площ
Възможно е площадка с размери под 100 кв. метра да се превърне в напълно функционално и предизвикателно миниголф игрище за по-малко от 10 дни със скромна инвестиция. Подходящи за префасониране са например стар неизползван паркинг, тераса, широк плочник и т.н. В началото основата се армира изцяло, после се оформят на предизвикателни препятствия и наклони, следва покриване с 4 вида изключително качествени изкуствени треви с различна дължина и цвят на косъма, имитиращи успешно истинско голф игрище. И в рузултат получавате в завършен вид едно уникално, красиво, занимателно и предизвикателно спортно забавно съоръжение, което може да поеме над 12 едновременно играещи, като инвестицията е под 15 000 лева.
Евтино, портативно мини голф игрище
Предлагаме Ви едно наистина функционално, портативно, водоустоичиво, подходящо за външна експлоатация игрище, изискващо минимална площ само 30 кв. м за 9 пътеки. Цената на това игрище от 9 пътеки, с изключително интересни постоянно прикрепени препятствия е САМО 2500 ЛЕВА без ддс. Дължината на всяка пътека е 2,5 метра и широчина 45 см. Независимо от сравнително малките размери, играта е повече от интересна и трудна, благодарение на специално проектираните препятствия за такива разстояния.
Правила за мини голф
Състезателен миниголф се играе на 18 пътеки с дължина от 6 до 18 метра и широчина между 0.8 и 1.25 метра. Има три покрития за официални състезателни миниголф пътеки: изкуствена трева, бетон и едърнит. При миниголфът играчът използва само един клъб, но топчето което се използва за дадена пътека се избира от десетки възможни. Стиковете, използвани в миниголфа са подобни на голф патерите. Всеки играч може да избере метод, с който играе най-добре според собствената си телесна структура и индивидуалност. Има три различни основни захвата за избор: бекхенд, форхенд и припокриващо захващане.
Мини голф прелюдия
Решите ли да играете голф, е добре първо да започнете с няколко удара на някое миниголф игрище. Всичко е същото – чистият въздух и зеленина­та, но в доста умален размер. Пак можеш да се почувстваш като истински голф играч. Но мини голф играта не изисква предварителни тренировки, обучение, скъпо оборудване. Независимо от възрастта и физическите способности, всички са равно поставени - дядо и внуче, баща и дъщеря, никога не се знае кой ще победи. А цената за игра е несравнимо по ниска. България мини голфа не е официален спорт.
Голф игрища в България
Голф клуб "Правец"
Голф клуб "Св.София"
Голф клуб "Ер София"
Голф клуб "Пирин голф енд кънтри клуб"
Голф клуб "Трейшън клифс"
Голф клуб "Блексирама"
Голф клуб "Лайтхаус"
С мини голф срещу конкуренцията
Развлекателно миниголф игрище тип “----6666------” за разнообразен терен. Обадете ни се за изработка на индивидуален проект, гарантиращ висока доходност при умерена инвестиция.
Реклама
Реклама

Ганчо Петров 2015 © All rights reserved.