Ако искате да Ви знаят и в Интернет
 

Казвам се Ганчо Петров и съм създател и собственик на сайтовете veliko.info , travelbg.info, bghoteli.info, arbanassi.org, novimot.net, както и на още няколко проекта на институции и фирми.
Ако искате да имате добре изглеждащ фирмен или личен сайт,  лесно намиран от клиентите ви, на оптимална цена, изработен в кратък срок и направен с любов - доверете се на мен! От десетина години уеб дизайна е не само основния ми бизнес, но и любимото ми хоби!
Предложението ми е насочено към собствениците на малки туристически обекти за настаняване (вили, семейни хотели),  строителни предприемачи /нови сгради/, агенции за недвижими имоти, туроператори, автокъщи, коли под наем, лични страници и др.
Цената е различна в зависимост от това дали избрания дизайн е разработен върху шаблон или е създаден по уникален дизайн /тогава е няколко пъти по скъп!/. Цената зависи и от обема на сайта - брой страници, колко снимки се влагат и каква обработка им се прави.
Възможна е цена от 100 лв., но после се появява проблем - за тези пари е мога да адаптирам красив шаблон за нуждите ви, но не стигат за промотирането му в търсачки и директории.  А като не е  достатъчно рекламиран /промотиран/ няма да останете удовлетворен, защото ще видите, че по трудно се открива от търсачките! За това трябва да Ви е ясно, че на тази цена мога да Ви направя напълно функционален едностраничен сайт/ но ще трябва да доплатите за промотирането му или да го направите сам!/. Друга евтина възможност е да имате страница в някой от тематичните ми портали за туризъм или имоти и тогава, рекламирайки основния сайт и вашия ще стане популярен. Погледнете тук за да видите пример за презентация на обект включен във Велико Инфо, а тук вижте офертата за включване.

Предлагам и следните базови пакети за изработка на интернет сайт:

Фурор 100 -100 лв.

Пример: image link example                           Интернет страница със стандартни секции притежавани от един истински сайт - текстова информация, продукти, галерия, контакти, връзки и партньори. Подходящ е за клиенти, нямащи нужда от честа промяна на съдържанието. В рамките на това предложение получавате безплатно име от вида вашата_фирма.veliko.info, вашият_имот.novimot.net.  Пакетът включва регистрация на уеб страницата в google.com и  едногодишна поддръжка . Възможно е доплащане за уникално име на домейн.
 

Фурор 300 -300 лв.

Пример: image link example                           Стандартен интернет сайт представляващ набор от 6 основни интернет страници, представящи дейността на фирмата с текстов и снимков материал, продукти, галерия, контакти, връзки и партньори и т.н.
Този пакет включва регистрация на уникално име на домейн от типа www.вашата_фирма.com, хостинг,  едногодишна поддръжка на сайта включваща месечно актуализиране на съдържанието, регистрация в google.com и в 5 от най-популярните български портали.
 

Фурор 500 - 500 лв.

Пример: image link example                           При този план дизайнът на сайта ще бъде съобразен с изискванията Ви и характерните особености на вашия бизнес. Вашият сайт ще изглежда различно от този пример, но ще притежава подобен обем, функционалност и възможности. Към него, веднага или впоследствие, лесно могат да се добавят и множество допълнителни елементи - още страници, нови продукти, активни приложения като търсене в сайта, кошница за пазаруване и много други.
В случай, че сключите с нас договор за поддръжката на сайта /включващ актуализация на съдържанието, месечни статистики, регистрация на интернет сайта в допълнителни популярни български и чуждестранни портали .../, вашето име на домейн, подобно на www.фирмата_ви.com, както и хостингът ще са напълно безплатни за вас.

 

Заявка »

 

© 2000-2008 Фурор Дизайн - Ганчо Петров | 0897976248 | boss@veliko.info