За контакт: 0878 676 973 ● Ганчо Петров Можете да попълните и формуляра »
Това е само пример/от друг производител/, как по принцип изглежда дървеното джакузи:
Иновацията в СПА индустрията, от няколко години е вече и на българския пазар – луксозни дървени джакузита за Вашия дом и градина. Почувствайте лукса на петзвезден СПА хотел в собствения си дом и се насладете на едно от най-завладяващите преживявания.
Традиционните дървени джакузита са направени от най-добрия дървен материал от сърцето на планината. Моделите се създават благодарение на успешното съчетание на ноу-хау, високо технологична производствена линия и консумативи, внесени директно от Холандия. Обединяващи тайните на бъчварството с най-модерните технологии, те задоволяват изцяло дори и най-капризните желания на всеки, който не желае да направи компромис с качество, дизайн и комфорт.
Тук промотирам джакузитата на EX Works – гр. Шумен.
ОТ КАКВО СЕ ПРАВИ
Дървесината, използвана във фирмата, най-често е северен смърч, европейска лиственица и червен кедър.
Северният смърч е добре познат в България векове наред. Универсалното дърво за всякакви произведения. Здраво, леко и издържливо през годините. Джакузито направено от северен смърч е прекрасно съчетание между традиция и качество.
Европейска лиственица – дървото, което се "чувства" широколистно. През зимата игличките му падат и на пролет отново поникват. Дървесината на лиственицата се цени, заради нейната здравина, водоплътност и трайност. Висококачествени трупи се използват за строителството на яхти и други малки водни съдове.
Червен кедър – известен е със своята красота и антибактериални свойства. Топъл натурален цвят, красива дървесна структура, ароматен. Неповторимост в цвета на всяка дъска. На практика ваните от червен кедър имат живот над 30 години.
КАК РАБОТИ
Водата в джакузито се загрява, чрез подводната печка на дърва/25-30 Kw/ за 2-4 часа, в зависимост от големината му и температурата на въздуха. Добре е при загряванета водата да се разбърква от време на време. Необходими са около 2 кофи сухи дърва, за да може да се достигне желаната температура. Веднъж затоплена от вечерта, водата ще бъде добра за накисване и сутринта, ако е сложен дървения капак през нощта.
При ежедневна употреба е препоръчително водата да се сменя 1 път на седмично. Тя може да бъде използвана за поливане на градината. Ако е вградена филтрираща система, водата се сменя 1 път на 8-9 седмици.
Почистването се извършва веднага след като сте източване водата с помощта на много слаби препарати.
С добра грижа, похлупак и евентуално боядисване/1 път на 2 години/ от външна страна с водоразтворим лак, дървените джакузита издържат 15-20 години.
От хилядолетия насам връзката между човека и природата е наразривна. В този свят на пластмаса и синтетика, да открием нещо, изработено от естествен, жив материал, е наистина прекрасно. Дървени джакузита съчетават в себе си съвременната форма, достойна за най-изискания вкус и същевременно простотата и финеса на земното, на истиснкото, което ще Ви помогне да слеете силите си с животворните сили на природата. Направени от просушен дървен материал с доказана издържливост и приятен мек цвят, те ще Ви пренесат в един нов свят на вълшебни мигове и уникални преживявания.
Почувствайте се в свои води и дарете сетивата си с безкраен поток от спокойствие и наслада…Съживете духа и тялото си, отърсете се от стреса и досадното ежедневие и се потопете в магията на тишината, по всяко време на годината, в усамотението на Вашата градина или сред покоя на дома …
Надяваме се, че ще оцените качествата и преимуществата на тези скъпоценни домашни лечители, които многократно превъзхождат качествата на масово предлаганите такива.
КАК СЕ ТОПЛИ
● Подводна печка на дърва:
Разположена вътре в джакузито, подводната печка изключително бързо загрява водата (около 2-3 часа).Мощност 30 Kw.
● Газови котли:
Газовите котли могат да бъдат както на пропан така и на природен газ.Свързани с водна помпа и маркучи към джакузито, могат да затоплят водата относително бързо. Различни мощности според размера на джакузито.
● Електрически награватели:
Нагревателите се разположени отвън, надеждно изолирани. Сравнително бавно загряване на водата , в зависимост от мощността.
За контакт: 0878 676 973 ● Ганчо Петров
Можете да попълните и формуляра за запитване »
ВСИЧКИ УЕБ КАМЕРИ
Стотици уеб камери излъчваше на живо от български и световни зимни и летни курорти, на море, на планина, на ски, в града.
Виж още много уеб камери »  Уеб камери на Черно море » 
€ 120
Вили КАЛИПСО Гърция
45 самостоятелни климатизирани триетажни вили на Средиземно море, от 80 до 100 кв.м, с напълно обзаведени кухненски, спални и дневни помещения, веранда и градина с възможност за барбекю;
Вижте още инфо за комплекса »Ганчо Петров 2016 © All rights reserved.