Хотелските апартаменти предлагат луксозна атмосфера и отлични условия за активна почивка, бизнес или туристическо посещение Хотелските ни апартаменти предлагат повече пространство, дискретност, добри цени и удобства от стандартната хотелска стая
ВЕЛИКО 
© ИНФО   
0897976248
 
 
 Последни оферти :
      boss@veliko.info
 

АПАРТАМЕНТИ И КЪЩИ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

 
  Добре Дошли!
 
Благодарим Ви, че избрахте ние да Ви помогнем при настаняването Ви в хотелски апартамент или къща за гости във Велико Търново. Предлагаме нощувки в идеалния център на Велико Търново. Всеки един от апартаментите е напълно обзаведен с всички удобства:
Моля да уточните час на пристигане.
Задължително да посочите номер на мобилен телефон, за да можем да се свържем с Вас, в случай, че закъснявате повече от 1 час.
След като Ви настани, асистентът по настаняването Ви предоставя сметка за целия Ви престой и обработва кредитната Ви карта или приема сумата в брой.
Моля да имате готовност да предоставите данни от личната си карта, за да Ви направим адресна регистрация.
В деня на напускане на апартамента, асистентът по настаняване идва за да му предадете ключовете и заплатите допълнителните услуги, които сте ползвали или евентуални щети.
 
  Изберете апартамент и или къща:


 

  Хотелски апартамент „България” - ул. Васил Левски 14 В горе^  
 
Разполага с четири елегантно обзаведени хотелски стаи, като две от тях са със самостоятелен санитарен възел и голяма спалня а останалите две стаи ползват един санитарен възел и са с две единични легла. Всички стаи имат възможност за настаняване на допълнителен човек. Всяка стая е оборудвана с модерно хотелско обзавеждане  още»
плазмен телевизор с 60 телевизионни канала на английски, немски, френски език, достъп до безжичен интернет и мини бар. Апартаментът не разполага с кухня, но за това е предвиден рум сервис и доставка по домовете на храна. В непосредствена близост до апартамента са ресторант „Щастливеца”, Пицария Темпо, Ресторант Его
Цени:
 ◦ Целият апартамент/макс. 9 гости/ - 160.00 лв.

 ◦ Двойна стая със спалня и санитарен възел - 55.00 лв.
 ◦ Тройна стая - 55.00 лв.
 ◦ Двойна стая - 45 лв.
Апартаментът може да се ползва от задочници и гости на града за по-голям престой от 5 дни цената е 15лв. на човек. Подмяната на бельото и почистване на апартамента ежедневно са включени в цената.  
 
 
  Хотелски апартамент „Стамболов” - ул. Стефан Стамболов 27 горе^  
 
Апартамент „Стамболов” се намира в самия център на Велико Търново, само на една ръка разстояние от множество архитектурни и исторически забележителности на старата столица. Престоят в хотелския апартамент може да бъде краткосрочен или за няколко седмици. Той е алтернативна възможност на луксозна хотелска стая и предлага  още»
повече пространство, дискретност и удобство на добри цени за настаняване във Велико Търново.
Апартамента включва четири хотелски стаи:
Спалня и единично легло, спалня и две хотелски стаи с по две единични легла. Две стаи са с южно изложение и две със северно. От терасите на хотелските стаи се открива неповторимата ПАНОРАМА на старопрестолния Велико Търново - паметника “Асеневци”, художествената галерия, хотел “Етър” и пети корпус на Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий"
Апартаментът не разполага с кухня, но за това е предвиден рум сервис и доставка по домовете на храна. В непосредствена близост до апартамента са ресторант „Щастливеца”, Пицария “Темпо”, ресторант “Его”.
Цени:
 ◦ Целият апартамент/макс. 9 гости/ - 150.00 лв.
 ◦ Двойна стая - 40.00 лв.

 ◦ Единична стая - 25.00 лв.
 ◦ Тройна стая - 50 лв.
Апартаментът може да се ползва от задочници и гости на града за по-голям престой от 5 дни цената е 15лв. на човек. Подмяната на бельото и почистване на апартамента ежедневно са включени в цената.  
 
 
  Хотелски апартамент  „Гурко” - ул. „Гурко” горе^  
 
Хотелски апартамент “Гурко” е планиран и изграден като хотелски апартамент, с цел да отговаря на най-високите изисквания за настаняване на туристи и провеждане на бизнес срещи. Хотелски апартамент „Гурко” разполага с две елегантно обзаведени хотелски стаи, като едната е с голяма спалня а другата с две единични легла. На  още»
разположение на гостите са голям хол с мека мебел и плазмен телевизор, луксозно оборудвана кухня с електроуреди, луксозно обзаведени отделни санитарни възли. От терасата на хола се открива невероятна панорама на Велико Търново. Всяка стая е оборудвана с модерно хотелско обзавеждане, а холът е обзаведен с плазмен телевизор с 60 телевизионни канала на английски, немски, френски език, достъп до безжичен интернет и мини бар. Апартаментът разполага с кухня, където гостите могат да приготвят сами своята вечеря.
Цени:
 ◦ Целият апартамент/макс. 4 гости/ - 100.00 лв.
 ◦ Двойна стая със спалня - 60.00 лв.
 ◦ Двойна стая с две единични легла - 60.00 лв.
 ◦ Трима човека в апартамента - 80.00 лв.
Апартамента може да се ползва от задочници и гости на града за по-голям престой от 5 дни цената е 20 лв. на човек. Подмяната на бельо един път седмично и почистването на апартамента ежедневно са включени в цената.  
 
 
  Самостоятелна къща  „Гурко” - ул. „Гурко” горе^  
 
Къща за Гости "Генерал Гурко" е архитектурен паметник на културата и се вписва в амфитеатралния облик на Велико Търново. Намира се в старата и романтична част на Велико Търново, на улица “Гурко” - основен туристически маршрут и символ на Старопрестолния град. В близост до Нея лъкатуши Янтра и разказва за гордите Асеневци, изковани  още»
и овековечени във величествен паметник.
Къща за Гости "Генерал Гурко" - разполага с два етажа. Първият има голяма механа, в стар архитектурен стил, който се допълва от естествен камък и дърворезба на стари майстори.
На втория етаж са две хотелски стаи. Едната е със спалня, а другата - с две единични легла. Всяка разполага - с климатик, гардероб, работна маса и интернет връзка. В хола, на същия етаж, има голяма камина, мека мебел и уютен кът с телевизор. На разположение на Гостите са просторна столова и модерно обзаведен кухненски бокс.
Къща за Гости „Генерал Гурко” е в непосредствена близост до атрактивния център на Велико Търново, който предлага незабравими преживявания в нощни заведения и ресторанти.
Цени:
 ◦ Целият апартамент/макс. 5 гости/ - 110.00 лв.
 ◦ Двойна стая със спалня - 60.00 лв.
 ◦ Трима човека в къщата с използване на кухня хол с камина - 80.00 лв.
 ◦ Четири човека в къщата с използване на кухня хол с камина - 110.00 лв.
Къщата може да се ползва от задочници и гости на града за по-голям престой от 5 дни цената е 20лв. на човек. Подмяната на бельото и почистване на апартамента ежедневно са включени в цената.  
 
 
  Апартамент „Сити”- ул. „Христо Ботев” 13 горе^  
 
Хотелски апартамент „Сити” разполага с две елегантно обзаведени хотелски стаи, като и двете са със самостоятелен санитарен възел. Едната стая е оборудвана със спалня, разтегаем диван и кухненски бокс, а другата стая е оборудвана с две единични. Всяка стая е с модерно хотелско обзавеждане, плазмен телевизор  още»
с 60 телевизионни канала на английски, немски, френски език, достъп до безжичен интернет мини бар и климатик. Апартаментът разполага с малка кухня, където гостите могат да приготвят своята вечеря. В непосредствена близост до апартамента са бирария „Сити пъб”, ресторант „Щастливеца”, Пицария Темпо, Ресторант Его.

Цени:
 ◦ Целият апартамент - 110.00 лв.
 ◦Двойна стая със спалня, кухненски бокс и самостоятелен санитарен възел - 55.00 лв.
 ◦Тройна стая (спалня+ разтегаем диван) - 60.00 лв.
 ◦Двойна стая две единични легла - 50.00 лв.
Студиото може да се ползва от задочници и гости на града за по-голям престой от 5 дни цената е 15 лв. на човек. Подмяната на бельо един път седмично и почистването на апартамента ежедневно са включени в цената. 
 
 
  Къща за гости „Търновка” - пл. "Поборнически" 3 горе^  
 
Къща за гости "Търновка" се намира в централната част на град Велико Търново на тиха уличка до ГУМ и до многобройни ресторанти, барове и места за забавление. Къщата разполага с една стая (50 кв.м.) за гости със сналня и разтегаем диван с възможност за настаняване на 3 възрастни. Оборудвана е със самостоятелен  още»
 
 
  Мезонет „Бела Неда” - ул. "Резервоарска" 11 горе^  
 
Семеен хотел "Бела Неда" предлага луксозен, напълно обзаведен мезонет състоящ се от два етажа, всеки с отделен санитарен възел. Първият етаж разполага с входно антре, напълно оборудвана кухня, спалня, едно единично легло, климатик, кабелна телевизия. От втория етаж се открива неповторима гледка към Царевец  още»
 
 
Ако още не сте решили: 0878676973 - Ганчо Петров горе^
 
                        /Всички полета са задължителни/
Апартамент, къща:
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
/Опишете подробно изискванията си/
Дължима резервационна такса - 00.00 лв.     
   
 
 
                         
Информация за банков превод: Ганчо Иванов Петров      Първа инвестиционна банка - В.Търново      IBAN: BG72FINV915010BGN0HTCT     BIC: FINVBGSF
Информация за телеграфен или пощенски запис: Ганчо Иванов Петров      Велико Търново      Централна поща      До поискване
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
Топ оферти  Web Design FurorDesign
boss@veliko.info    човека online
 
For information on menu properties, please see https://www.milonic.com/menuproperties.php