За контакт и още инфо: 087 867 6973 089 797 6248 - Ганчо Петров
Всички цените за настаняване в Керамоти през 2017 »»
Ако имате намерение да почивате в Гърция и искате домакините да са българи. Ако ви притесняват и изнервят разговорите с гръцките хотелиери - то предложенията ми за настаняване в Керамоти са без съмнение подходящи за Вас! В хотелите, менажирани от изцяло български екип, без усилие ще разберете примерно къде менютата са на български, къде има персонал от българи, къде е българският магазин за хранителни стоки, къде е ресторантът, управляван от българи.
Моите предложения за почивка в Керамоти, Гърция:
В китното Керамоти българска реч може да чуете навсякъде. Немалко са българите живеещи в Керамоти, а и местното население вече знае по някоя дума български, помагащо им да поддържат имиджа си на изключително гостоприемни граждани.
Керамоти е малко и спокойно градче, разположено в равнина местност, подходящо за разходки пеша или с велосипед. Улиците му не са прекалено натоварени с автомобилно движение, а и съществуват достатътчо безплатни места за паркиране.
От пристанище Keramoti редовно пътува ферибот до остров Тасос.
В Керамоти и околностите му има над 10 км удобни и чисти пясъчни плажове, включително три организирани такива със стотици безплатни чадъри и шезлонги, подходящи за отдих. Морето в Керамоти е плитко и спокойно, а природата запазена, поради което плажовете му са удостоени със "Син флаг" за безопасност, чистота и добра организация. Поради близкото му отстояние от трите гранични контролно-пропусквателни пункта - Маказа, Златоград и Илинден (Гоце Делчев), крайбрежното гръцко градче се превръща в предпочитана дестинация за много български летовници.
Тук можете да научите как да стигнете най-лесно и бързо от вашия град до Керамоти.
Ако искате безплатно да Ви помогна при резевацията, позвънете ми или изпратете попълнен формуляр от тук или от страницата на хотела и ще получите потвърждение, а до няколко часа отговор от мен, дали е възможна. След това ще е необходимо да преведете по банковата сметка на хотелиера предплата. Ще доплати след пристигането си в Керамоти.
Уеб камери в Гърция, В България и по света: