За контакт и още инфо: 0878 676 973
Пейнтбол Велико Търново

Промоции:
Играйте пейнтбол със съдействието и под погледа на членовете на един от водещите пейнтбол отбори в България - X Land. Благодарение на тях и опита им вече и във Велико Търново можете да влезете в бой, като изберете някоя от игрите или тиймбилдинг програми с пейнтбол.
ИЗИСКВАНИЯ За да бъдете допустнати в играта е необходимо да сте над 10 годишни, да сте с удобни спортни обувки обхващащи глезена и после да облечете предоставените ви камуфлажни дрехи, с които да играете. И на терена бъдете винаги с маска! Добре е да дойдете с по-стари дрехи, а и да си носите още един комплект за преобличане след играта. Възможно е допускането ви и с лична екипировка, но само след задължителен обстоен преглед. От съображения за сигурност в употреба влизат само топчета закупени от организатора в деня на играта. Минималният брой участващи са двама. Отборите в зала са от макс. 5 човека. Ако сте сам, можете да се включите в друг отбор. При лек дъжд, студ или кал насрочените игри не се отлагат.
ВНИМАНИЕ!!! Най-важното, което трябва да запомните е, да не махате маската по време на игра.
ВИДОВЕ ИГРИ
Пейнтболът е спорт при, който участниците оборудвани с пневматични пушки, наречени маркери, стрелят с желатинови топчета пълни с боя. При съприкосновение с целта, топчетата се пукат и оставят солиден отпечатък. Играч е елиминиран, когато по него или оборудването му има петно от попадение.
НЕ СТРЕЛЯЙТЕ ПО ИГРАЧ, НА КОЙТО МАСКАТА Е СВАЛЕНА.
Най-общо пейнтболът се дели на горски (woodball), спийдбол (speedball) и еърбол (airball).
Горският е подходящ за начинаещи и любители на репликите на истински оръжия и реални военни действия. Игрите се провеждат сред природата на горски терени. Голям плюс са многочислените отбори от по над 15 човека. Разнообразието от сценарии за игрите също е неизчерпаемо: превземане на флаг, кралят на хълма, ВИП, конвой, гонитба на терористи и много други.
Спийдбол (speedball). Разликата от горския е в терена. Може да се играе в тип градска среда (urban) с изоставени постройки и/или укрития от гуми, варели и т.н. На този терен може да видите както горски пейнболисти така и еърбол състезатели.
Еърбол (airball). Това е турнирен пейнтбол. Теренът е с размери обикновено 20х40 м. а укритията са надуваеми фигури. Отборите рядко са с повече от по 5 човека. Предпочитан от напреднали играчи, но подходящ и за начинаещи. Изключително динамични и натоварващи игри. Екипировката се различава от тази на горския пейнтбол и са доста по-атрактивни и цветни. Уменията, които ще придобиете на това игрище ще ви свършат страхотна работа и в гората.
Терените за игра са горски, разположени около Арбанаси и Велико Търново. Възможни са игри на Painball и Reball в залите до В. Търново. За Urban терен се ползва поделението в с. Беляковец.
ЦЕНИ
Зала за Airball – 15 лв. на човек за 1 час и неограничено количество топчета (играе се с гумени тренировъчни топчета). Включва екипировка.
Детски рождени дни – 150 лв. за групи от 10 до 15 деца. Включва екипировка, 90 мин. игри в Airball залата без лимит на топчетата и 90 мин. ползване на зоната за зрители, където може да организирате почерпката на малките войничета. За деца над 9 години. За по-малките гости напълно безплатно може да се ползва мини надуваем замък.
Urban игрище – 25 лв. на човек. Включва екипировка и 200 пейнтбол топчета за истински екшън. Игрите не са ограничени по време. Отстъпки за групи над 10 човека. Допълнителни топчета – 5 ст/бр.
Urban игрище ученически пакет – 15 лв. Включва екипировка и 100 пейнтбол топчета. Допълнителни топчета – 5ст/бр.
Детско Зорб парти – 150 лв. Включва 120 мин. игри в залата и 90 мин. ползване на зоната за зрители, където може да организирате почерпката на малчуганите. Цената е за група до 20 деца. Минимална възраст – 6 години. За по-малките гости напълно безплатно може да се ползва мини надуваем замък.
Детска школа – 50 лв. месечна такса. Включва провеждане на тренировки в Arball залата веднъж седмично по 3 часа, екипировка и квалифициран инструктор. Тренировките имат теоретична част, практически упражнения и реални игри.
Горски игри – 25 лв. на човек. Включва екипировка и 200 пейнтбол топчета.
Тиймбилдинг програми – цени от 15 до 50 лв. Пейнтболът е един от най-добрите начини да сплотите колектива си и те да се почувстват като част от екипa, като осъзнаят своята роля и значимост.
Турнири – организират се турнири за училища, големи колективи, ваши партньори и клиенти, конкуренти, приятели, които вечно се състезават.

Велико Търново, ул. "Трапезица" 28, до ЖП Гара Трапезица - Екстрийм Център Велико Търново
За още инфо или да резервирате игра: 0878 676 973 - Ганчо Петров

Снимки:
Снимката в по-голям размер
Снимката в по-голям размер
Снимката в по-голям размер
Снимката в по-голям размер
Снимката в по-голям размер
Видео:
Примерни филмчета от различни видове игри: Горски терен, Airball мания, Urban терен