ENGLISH    
ВЕЛИКО 
© ИНФО   
0897976248
 
  Горещи оферти:
boss@veliko.info
България :. Варна
 
Хотел "Орбита"
Хотел "Орбита" се намира на стратегическо място до Община Варна, Фестивалния и конгресен център, Археологическия музей, Икономически Университет- Варна и Медицински Университет- Варна. В непосредствена близост e до Двореца на културата и спорта, Историческия музей, Етнографския музей, Военно-морския музей, Катедралата и още редица забележителности на красивата морска столица- Варна.
Хотел „ Орбита „ разполага с 32 комфортно обзаведени двойни стаи с възможност за ползване и като единични, в зависимост от желанието на клиента.
Непосредствено до хотела се намира Happy Bar and Grill, което работи 24 часа.
За пълноценният отдих на клиентите си хотел „ Орбита” разполага с локална климатизация, телевизор, телефон, асансъор, интернет във фоайето на хотела, обслужване по стаите, минибар , сейф, пране и химическо чистене, търговска витрина.
За допълнителният комфорт на гостите си хотел „Орбита” предлага съдействие при закупуване на билети за културни мероприятия, цветя, резервации в ресторанти.
 
 
    Погледнете
 
 
 
    On-line Резервация   
 
Всички полета са задължителни - в отговора на запитването Ви ще получите  актуална ценова информация за избрания период и вида на настаняването
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължима резервационна такса - 00.00 лв.     
   
 
 
     
 Уеб дизайн FurorDesign
office@veliko.info  

For information on menu properties, please see http://www.milonic.com/menuproperties.php