ENGLISH
TRAVELbg 
.info 
      
 
088 9992436
 
 Последни оферти :
boss@travelbg.info     
   .Продажба на нови луксозни апартаменти :. 
 
 Апартаменти в Пампорово
*Гарантирано отдаване под наем
 
  Комплекс "Пампорово-Централ" разполага с 20 луксозни апартамента , голяма част от които са с югоизточно изложение, разкриващо прелестите на Родопа планина. Има визуален контакт с връх Снежанка, както и с по-големите хотелски комплекси. Ситуиран е в самия център на к.к. Пампорово между хотелите "Перелик", "Мургавец" и "Орловец". Разположението му предразполага към лесен и бърз достъп до всички по-важни обекти, намиращи се на територията на курорта.
  Съобразно всички европейски стандарти и изисквания, комплексът е изграден от най-висококачествени материали. Използвани са ламиниран паркет, испански теракот, фаянс с фриз елементи, влагоустойчив KNAUF, латекс, PVC дограма-имитация на дърво, а топлоизолацията ще е от най-добрите материали-екстродиран пенополистерол, марка "Фибран".
  "Пампорово-Централ" предлага за Ваше удобство подземни паркоместа. На 1-вия етаж се разполага уютен ресторант, където можете да се насладите на изискани национални ястия, а от Панорамната тераса може да се любувате на най-атрактивната гледка в целия курорт.
  Архитект на комплекса е Радослав Тодоров. Неговият екип е проектирал обекти като: х-л Гларус и х-л Тиара Бийч-Слънчев бряг; х-л Ескалибур - Велинград; административната сграда на "Солвекс"-Пловдив,също така и интериорни проекти като тези на Сладкарница "Неделя"; офиса на "Консулт Комерс" и автосалон "Анастасов"и др.
  Курортът е разположен на територията на община Чепеларе, която е със средна надморска височина е 1 200 м. и граничи с общините Смолян, Лъки, Девин, Асеновград, Родопи.
  Територията на общината е 384 кв. км., от които 73 % горски фонд, 14 % мери и пасища, 11 % обработваема земя, върху останалите 2 % са разположени 12 населени места, от които 10 кметства.
  Общият брой на населението в общината е 8964 човека. В общинския център град Чепеларе жителите са около 5 824 човека, като целогодишно през курортните хижи в общината и к.к. Пампорово минават десетки хиляди туристи, както от България, така и от чужбина.
В разположения в местността к.к. Пампорово слънчевите дни в годината са повече от 240. Климатът е мек, със силно Средиземноморско влияние.
  Средната годишна температура е 8,5°С, а дебелината на снежната покривка е 140 – 150 см.
Надморската височина на курорта е 1650 м, като най-високият връх в района е Снежанка - висок 1926 м.
  Средните летни температури тук са около 18°С, така че планината е идеалното място за спасение от летните горещини.
  Лятото е тихо, без ветрове, спокойно и приятно топло.
  Родопите са като море от преливащи тъмнозелени хълмове.
  Планинските пътеки ви мамят да поемете по тях, за да разкрият пред погледа ви красотата на девствената природа.
  Тук с дни можете да се разхождате сред вековни смърчови и букови гори. Пред погледа Ви ще подскачат диви зайци, катерички, дори сърни. Слухът Ви ще се омая от песните на над двеста вида птици.
  Разхождайки се из планината, любителите гъбари и билкари ще бъдат изненадани както от изобилието на вкусни манатарки, масловки, сърнели или пачи крак, така и от разнообразието на билки.
  Тук душата Ви ще намери покой и наслада.
През лятото планината ще Ви посрещне със слънчево небе, с поляни изпъстрени с билки и диви горски цветя, с кристално чист въздух, ухаещ на бор.
  Сигурно ще се изненадате като разберете, че Средните Родопи са уникални със своята отрицателна йонизация на въздуха – нещо изключително ценно за вашето здраве.
  За Пампорово не са характерни нито резките промени във времето, нито лавините, така че спокойствието и безопасността ви по време на почивката са гарантирани.
  Пампорово е най-популярният и един от най-големите ски курорти в България. Той е обграден с вековни ели, което го прави изключително красив и привлекателен. Ски пистите в Пампорово са с различна степен на трудност и спускането по тях е едно незабравимо удоволствие. Общата им дължина е 18км.. На ваше разположение са 5 лифта, от които 1 едноседалков, 1 двуседалков, 2 триседалкови и 1 четириседалков, както и 4 ски влека, които са с капацитет 7000 човека на час. Общо снежните дни са над 150, а снежната покривка често достига до над 2 метра. За любителите на ски бягането и биатлона има изградени писти около връх Снежанка и спортно стрелбище в местността Язовира. В Пампорово работят няколко ски училища с високо квалифицирани преподаватели.
  Около пистите и в хотелите се намират около 25 ски гардероба с общо над 8000 комплекта модерна ски и сноуборд екипировка. В Пампорово се провеждат международни и национални състезания по ски алпийски дисциплини за мъже и жени, ски бягане, ски ориентиране, биатлон и други зимни спортове. Ежегодно тук се провеждат най-силните български състезания по сноуборд в свободен стил. Предстои реализацията на проекти,които ще осъществяват връзката между връх Снежанка и Мечи чал, което ще удължи ски пистите с над 30 км. Предстои инфраструктурно развитие на връх Перелик и връзката му с връх Снежанка и к.к.Пампорово, което ще осигури най-добрите ски условия в България. Един ден по пистите на Пампорово е достатъчен, за да се сдобиете с прекрасен слънчев загар, тъй като той заслужено носи името си на най-слънчевия планински курорт в България.
  Съществуват много възможности за забавление след като "свалите ските" или ако изобщо не карате ски. В близо намиращият се хотел "Перелик" на Ваше разположение са плувен басейн и шопинг център.
  Горещо ви препоръчваме да опитате оригиналната родопска кухня и хубавите местни вина в битовия ресторант, разположен в комплекса. Несравним с нищо е вкуса на родопското чеверме, на пататника, на смилянския фасул, на клина (родопската баница), на качамака и сърмите.
  Можете да се наслаждавате на фолклорните програми включващи народни песни и танци от известни родопски изпълнители.
  Из планината можете да се разходитe пеша, с колело, на кон или да се включите в някоя екскурзия.
  Истинско предизвикателство за катерачите пък са стръмните скали на Триградското ждрело.
  Запалените рибари могат да се отдадат на своята страст и да отидат на риболов за планинска пъстърва.
  Бачковският Манастир се намира на 50 км. северно от Пампорово. Той е втория по големина и значимост манастир в България - истинска светиня. В двора на манастира е разположен музей. Там можете да видите много експонати, като икони, книги и дори меча на кръстоносеца Фредерик Барбароса, Султанския ферман от 1452г., дървен кръст с миниатюри и много други. 
 
 
    Разгледайте:        
   
 
    Разположение, площ, цена, наличност:  
 
Етаж 1 - Разположение
Етаж 1 - План на Апартамент 1 - Дневна, кухня, трапезария, спалня, wc и баня, предверие, камина 55.04 м2 - 63 296 €
Етаж 1 - План на Апартамент 2 - Дневна, кухня, трапезария, спалня, wc и баня, тераса, камина 52.98 м2 - 66 225 €
Етаж 11 - Разположение
Етаж 11 - План на Апартамент 1 - Кухня, трапезария, спалня, wc и баня, предверие, камина 53.04 м2 - 60 996 €
Етаж 11 - План на Апартамент 2 - Дневна, кухня, трапезария, спалня, wc и баня, предверие, тераса, камина 72.53 м2 - 90 663 €
Етаж 11 - План на Апартамент 3 - Дневна, кухня, трапезария, спалня, wc и баня, предверие, камина 69.66 м2 - 87 075 €
Етаж 11 - План на Апартамент 4 - Дневна, кухня, трапезария, спалня, wc и баня, предверие, тераса, камина 74.77 м2 - 93 463 €
Етаж 11 - План на Апартамент 5 - Дневна, кухня, трапезария, спалня, wc и баня, тераса, камина 62.02 м2 - 77 525 €
Етаж 11 - План на Апартамент 6 - Дневна, кухня, трапезария, спалня, wc и баня, предверие, камина 53.03 м2 - Запазен
Етаж 11 - План на Апартамент 7 - Дневна, кухня, трапезария, спалня, wc и баня, камина 54.43 м2 - 65 316 €
Етаж 11 - План на Апартамент 8 - Дневна, кухня, трапезария, спалня, wc и баня, камина 57.93 м2 - 69 516 €
Етаж 11 - План на Апартамент 9 - Дневна, кухня, трапезария, спалня, wc и баня, камина 63.23 м2 - 75 876 €
Етаж 1І1 - Разположение
Етаж 1І1 - План на Апартамент 1 - Дневна, кухня, трапезария, 2 спални, wc и баня, 2 гардероба, камина 80.54 м2 - 92 621 €
Етаж 1І1 - План на Апартамент 2 - Дневна, кухня, трапезария, спалня, wc и баня, предверие, камина 66.17 м2 - 82 713 €
Етаж 1І1 - План на Апартамент 3 - Дневна, кухня, трапезария, 2 спални, wc и баня, предверие, тераса, камина 69.66 м2 - Продаден
Етаж 1І1 - План на Апартамент 4 - Дневна, кухня, трапезария, 2 спални, wc и баня, предверие, тераса, камина 87.84 м2 - Запазен
Етаж 1І1 - План на Апартамент 5 - Дневна, кухня, трапезария, спалня, wc и баня, камина 58.77 м2 - 73 463 €
Етаж 1І1 - План на Апартамент 6 - Дневна, кухня, трапезария, спалня, wc и баня, предверие, камина 53.03 м2 - 63 636 €
Етаж 1І1 - План на Апартамент 7 - Дневна, кухня, трапезария, 2 спални, wc и баня, камина 72.76 м2 - 87 312 €
Етаж 1І1 - План на Апартамент 8 - Дневна, кухня, трапезария, 2 спални, wc и баня, гардероб, камина 86.22 м2 - 103 464 €
Етаж 1І1 - План на Апартамент 9 - Дневна, кухня, трапезария, 2 спални, wc и баня, камина 84.60 м2 - 101 520 €
 
 
    Ако вече сте решили:
 
                        /Всички полета са задължителни/
На името на:
Фирма:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Етаж и апартамент:
Ако се нуждаете от по - подробна информация за това, което предлагаме?
Или имате въпроси?
 
 
 човека online  Уеб дизайн FurorDesign
office@veliko.info  

For information on menu properties, please see http://www.milonic.com/menuproperties.php